Tanggal 10 Ogos…

Selamat Hari Lahir -45 buat Baba tersayang… Tanggal 10 Ogos ’08, semalam (orang Kedah kata kemarin)… merupakan hari istimewa buat Baba yang telah berjaya melepasi setahun lagi tempoh ujian Allah buat hamba-Nya di atas muka bumi dengan jayanya, alhamdulillah. Semoga tahun yang mendatang menjanjikan yang lebih baik buat Baba… Semalam kami exam final Psycho. Kalut-kalut exam, terlupa nak post entry ni untuk Baba. Hari ni … Continue reading Tanggal 10 Ogos…

Auntie, Ammu & Si Kecil Hanin

Hari tu terima mesej dari Marwah..terkejut.Ingatkan dia dah balik Malaysia, rupanya masih di sini. Tanya Marwah pasal Hanin (puteri sulung Marwah), katanya Hanin dah tumbuh gigi. So sweet. Teringinnya nak jumpa Hanin. Ajak Marwah datang rumah. Marwah kata dia memang nak ke Irbid esoknya untuk ziarah Ida (kawan kami). Alang-alang datang Irbid, ajaklah dia ke rumah. Kelmarin, tetamu dari jauh (Amman) tiba seperti yang dijanjikan. … Continue reading Auntie, Ammu & Si Kecil Hanin

Happy Belated Birthday, Angah

My dearest Angah, Happy Belated Birthday to you… Sori lambat… Lama dah nak buat entry ni tapi terlupa nak post.. Sempat mesej je hari tu, tu pun lambat sikit sebab kredit expired… sedih tak dapat jadi orang first 😦 Hadiah utk Angah dah pos, dah sampai Malaysia dah pun. Tapi tak tahulah Abi dah ambil belum… nanti tuntut kat Abi ok. Pesanan sempena hari lahir, … Continue reading Happy Belated Birthday, Angah