Happy Belated Birthday, Angah

30 July- Happy Belated Birthday my dear...
30 July- Happy Belated Birthday my dear...

My dearest Angah, Happy Belated Birthday to you…

Sori lambat… Lama dah nak buat entry ni tapi terlupa nak post.. Sempat mesej je hari tu, tu pun lambat sikit sebab kredit expired… sedih tak dapat jadi orang first 😦 Hadiah utk Angah dah pos, dah sampai Malaysia dah pun. Tapi tak tahulah Abi dah ambil belum… nanti tuntut kat Abi ok. Pesanan sempena hari lahir, sila baca dalam kad yang Along pos tu ok 🙂 All the best to you !!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s