Happy Belated Birthday, Angah

30 July- Happy Belated Birthday my dear...

30 July- Happy Belated Birthday my dear...

My dearest Angah, Happy Belated Birthday to you…

Sori lambat… Lama dah nak buat entry ni tapi terlupa nak post.. Sempat mesej je hari tu, tu pun lambat sikit sebab kredit expired… sedih tak dapat jadi orang first😦 Hadiah utk Angah dah pos, dah sampai Malaysia dah pun. Tapi tak tahulah Abi dah ambil belum… nanti tuntut kat Abi ok. Pesanan sempena hari lahir, sila baca dalam kad yang Along pos tu ok🙂 All the best to you !!!