Tag Archive: Diari

Sangat comel

by

Beberapa hari menjadi surisumah sepenuh masa agak menyeronokkan. Tiada stress. Tapi masuk hari ketiga ni dah jadi bosan sebab tak ada kerja dah nak buat. Mengemas, mencuci, menjahit, melipat pakaian dsb. semuanya sudah… Continue reading

Khabar si kecil

by

Malam yang dingin hingga terasa bagai mencucuk-cucuk liang-liang roma. Walaupun sudah berbaju beberapa lapis. Entahlah, kadang tu rasa macam tahun ni lebih sejuk dari tahun lepas. Macam-macam benda jadi susah nak buat bila… Continue reading

Cabaran & Nikmat

by

Sudah beberapa bulan saya menempuh alam klinikal yang saya kira amat mencabar buat saya. Cabaran fizikal, mental, & masa memang terasa amat menguji kebijaksanaan untuk menmgimbangkan semuanya. Bercakap tentang masa, memang mampat lagi… Continue reading