BBQ di beranda rumah

(entry untuk adik-adik tersayang) Baru-baru ni, K. Long & Abang Long ada buat BBQ. Siang tu kami exam, alhamdulillah memuaskan. Malam tu kami sengaja nak menenangkan fikiran dengan ber’picnic’ & ber’BBQ’ di beranda rumah. Sebenarnya, Abang Long yang teringin sangat nak makan daging panggang. Lama dah dia sebut-sebut. Jadi, untuk memuaskan hatinya K. Long pun cadangkan untuk buat BBQ selepas exam Psychiatry. Malam sebelum exam … Continue reading BBQ di beranda rumah

Kenangan Terindah

Alhamdulillah…alhamdulillah…alhamdulillah…alhamdulillah…alhamdulillah… Jutaan kesyukuran atas segala nikmat yang kami peroleh… nikmat terbesar iman & Islam, nikmat keluarga, nikmat sahabat-sahabat, nikmat sihat, nikmat senang, nikmat berada di atas jalan dakwah, dan segala nikmat yang tak tertulis kerana banyaknya nikmat tersebut… Alhamdulillah… Tadi seusai exam Psychiatry, pulang ke rumah dengan hati yang lapang. Terleka sebentar depan komputer, teringat nak call Ummi Kedah… nak wish birthdaylah kononnya, sebab hari … Continue reading Kenangan Terindah